Feriehuse

Feriehusene


Sådan kan du se og booke feriehusene i Nets:


  Prisbillig ferie - også i højsæsonen

  Har du lyst til en billig ferie? Fra kun 3.000,- kr.* for en uge i højsæsonen (uge 22 - 34) og 2.000,-* i øvrige uger, kan du få hele familien med på ferie i både Danmark, Sverige og Spanien. Prisen er for op til 6 personer - og inklusiv både forbrug og slutrengøring.

  Feriefonden har foretaget hovedlodtrækningen i sidste måned, og alle ledige perioder i de 4 feriehuse udlejes nu efter Først-til-Mølle. Der er ledige uger i alle feriehuse i både for- og sensommer og 2 ledige uger i Malaga i skolernes sommerferie.

  Klik her, for at komme direkte til bookingsiden

  Se her, hvilke skønne feriehuse Nets Ferieboliger kan tilbyde i år:


  Svensk charme nær skov og sø

  Kun godt 1 times kørsel fra Malmø, ligger det klassiske, svenske, rødmalede træhus, bare 10 meter fra søbredden og i et smukt skovområde. Er du til natur, ro og måske fiskeri, så er huset her velvalgt til dig. Til huset hører en robåd, så du kan sejle ud og kaste snøren der hvor de store gedder går.

  Klik her for at læse mere om feriehuset i Sverige


  Sol, strand og palmer i Malaga

  Feriefondens lejlighed i Malaga ligger i det populære område Benalmadena. Lejligheden ligger lige ved et lille strøg med både restauranter, caféer og indkøbsmuligheder og kun 200 meter fra stranden. Til komplekset hører et stort, flot poolområde og lejligheden har tilhørende parkeringsplads. Her er du sikret sol og varme det meste af året og til en virkelig god pris - 3.500,- i højsæson og 2.500,- i lavsæson. Prisen er for op til 6 personer.

  Klik her, for at læse mere om ferielejligheden i Malaga


  Djursland har det hele

  Ved Fjellerup strand på Djursland, bare 300 meter fra en fantastisk badestrand, ligger Nets' sommerhus omgivet af skov og skøn natur. Herfra er der kun en kort køretur til utallige attraktioner for både store og små. Prøv de vilde rutsjebaner i Djurs sommerland , tag på safari og se på dyr i Ree park eller tag et spil golf efterfulgt af lækker wellness på Lübker Spa og Wellness resort

  Klik her, for at læse mere om feriehuset i Fjellerup


  Populære Marielyst

  På Falster, i det populære sommerhusområde ved Marielyst, ligger det charmerende Bjælkehus på en stor naturgrund, kun 500 meter fra en af Danmarks allerbedste sandstrande. I nærområdet kan du bl.a. surfe, spille golf, køre gokart og spille paintball, tage i krokodillezoo, badeland eller besøge den hyggelige købstad Nykøbing Falster og gå på café og shoppe i de charmerende små gader. Her kan du også besøge Middelaldercentret.

  klik her, for at læse mere om sommerhuset i Marielyst  *Eksklusiv beskatning Klik her, for at læse hvordan du bliver beskattet.


  Nets Feriehuse ønsker en dejlig sommer og en god ferie.

   

   

  Med venlig hilsen
  Nets Feriehuse

  Spørgsmål?

  Udlejning & Administration
  Tlf. 70225464
  Email: netsferiehuse@medarbejderferie.dk

   

   

  Copyright © All Rights Reserved